ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ.

Προτεραιότητά μας αποτελεί η άριστη εξυπηρέτησή σας. Γι’ αυτό και σας παρέχουμε Την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τις επιστροφές των προϊόντων που έχετε παραλάβει από την Fourantzis εντός δεκατεσσάρων (14) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας στη διεύθυνση 21ης ΙΟΥΝΙΟΥ 132, 61100 ΚΙΛΚΙΣ.

Σε κάθε δέμα μας εσωκλείουμε Έντυπο επιστροφής το οποίο εκτός από τις απαραίτητες πληροφορίες  σχετικά με τις αλλαγές και επιστροφές, συμπληρώνεται και επιστρέφεται μαζί με το προϊόν ή τα προϊόντα.

Η πρώτη επιστροφή σας είναι δωρεάν, εφόσον πραγματοποιείται με ACS courier και εφόσον ήταν ίση ή μεγαλύτερη σε αξία από 50 ευρώ.

Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, οφείλετε να ελέγξετε ότι τα προϊόντα που παραλάβατε αντιστοιχούν στην παραγγελία, όπως επίσης και ότι η συσκευασία είναι σε αρίστη κατάσταση και δεν έχει υποστεί αλλοιώσεις κατά την μεταφορά. Σε αντίθετη περίπτωση μπορείτε να μας ενημερώσετε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στη διεύθυνση info@fourantzis.gr  ή στο τηλέφωνο 2341-302002.

Για την άσκηση του δικαιώματος επιστροφής/αλλαγής/ακύρωσης της παραγγελίας σας, έχετε υποχρέωση να συμπληρώσετε το ειδικό έντυπο επιστροφής το οποίο συνοδεύει το δέμα σας που είναι όμως διαθέσιμο και στην σελίδα μας. Υποχρεούστε να επιστρέψετε το προϊόν στην κατάσταση που το παραλάβατε, χωρίς να έχετε αφαιρέσει από αυτό τις ειδικές σημάνσεις του, όπως επίσης και τυχόν φυλλάδια ή δώρα που το συνοδεύουν.

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, η πρώτη επιστροφή είναι δωρεάν, όταν πραγματοποιείται με την εταιρία ACS .


Αν η αγορά σας είναι πάνω από 50 ευρώ, η αποστολή εκ νέου γίνεται εντελώς δωρεάν.
Αν η αγορά σας είναι κάτω από 50 ευρώ, η αποστολή εκ νέου θα επιβαρύνει εσάς με έξοδα αποστολής/επιστροφής 4,00 ευρώ.

Από τη στιγμή που θα αποστείλετε το προϊόν, το Fourantzis.gr το παραλαμβάνει εντός 1-3 ημερών ανάλογα με τη μεταφορική που επιλέξατε (σε περίπτωση που θα είναι διαφορετική από την ACS τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εσάς). Αφού παραλάβουμε το προϊόν, θα επεξεργαστούμε άμεσα το αίτημά σας και θα σας ενημερώσουμε μέσω email . Το Fourantzis.gr θέλοντας να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας δίνει τη δυνατότητα να υποβάλετε οποιοδήποτε παράπονό σας ηλεκτρονικά στη διεύθυνση customer@fourantzis.gr

 

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ | ΑΛΛΑΓΗ

Η εταιρεία υποχρεούται να παρέχει το δικαίωμα αντικατάστασης σε περίπτωση που το προϊόν θεωρείται ελαττωματικό. Σας ενημερώνουμε ότι ελαττωματικά θεωρούνται μόνο τα προϊόντα που είναι ακατάλληλα να φορεθούν ή να χρησιμοποιηθούν για τον προοριζόμενο σκοπό τους και σε καμία περίπτωση τα προϊόντα που αποκλίνουν από τις αναρτημένες στον ιστότοπό μας φωτογραφίες.  

Εάν ο λόγος επιστροφής αφορά λάθος της εταιρείας το κόστος επιστροφής βαρύνει την εταιρεία. Μετά την επιστροφή του προϊόντος και εφόσον ο χρήστης επιθυμεί επιστροφή χρημάτων, αποζημιώνεται με όλο το ποσό, συμπεριλαμβανομένων και τυχόν εξόδων αποστολής, αντικαταβολής κ.α. (για άλλες περιπτώσεις παρακαλώ διαβάστε παρακάτω), με αντίστοιχη κατάθεση στον τραπεζικό του λογαριασμό, τον οποίο έχει συμπληρώσει στο έντυπο επιστροφής που απαραίτητα συνοδεύει το επιστραφέν εμπόρευμα. Η επιστροφή χρημάτων ολοκληρώνεται εντός δεκαπέντε ημερών (15) ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε το email, στο οποίο το Fourantzis.gr δηλώνει ότι εγκρίνει και αποδέχεται την επιστροφή του προϊόντος.

Για να πραγματοποιηθεί επιστροφή του (ή των) αγορασθέντος (ή αγορασθέντων) προϊόντος (ή προϊόντων), ο χρήστης/αποστολέας θα πρέπει να μεριμνήσει έτσι ώστε:

-Το προϊόν να βρίσκεται εντός της αρχικής του συσκευασίας και στην ίδια άριστη κατάσταση στην οποία το παρέλαβε, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης και συμπεριλαμβανομένων των ειδικών σημάνσεων του προϊόντος (καρτελάκια), φυλλάδια, δώρα κ.α.

-Το προϊόν να συνοδεύεται και από το συμπληρωμένο «Έντυπο Επιστροφής» το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε  και από ΕΔΩ

-Η επιστροφή του προϊόντος να πραγματοποιηθεί εντός της αποκλειστικής προθεσμίας των 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Μετά το πέρας των 14 ημερολογιακών ημερών καμία επιστροφή δεν θα γίνεται δεκτή χωρίς πρότερη επικοινωνία με την Fourantzis.

Μαγιό τύπου speedo/σλιπ (κάτω μέρος), εσώρουχα και κάλτσες δεν θα γίνονται δεκτά προς επιστροφή για λόγους υγιεινής.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ.

Οι επισκέπτες μας δικαιούνται να προβούν σε ακύρωση παραγγελίας, σε πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις:

1. Σε περίπτωση που δεν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία (checkout), μπορείτε να ακυρώσετε τη διαδικασία πατώντας το πλήκτρο back στον browser σας.

2. Σε περίπτωση που έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία (checkout), παρακαλούμε επικοινωνήστε με εκπρόσωπο της εταιρείας μας, ώστε να σας ενημερώσει περαιτέρω για τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθηθεί. Η παραγγελία σας δύναται να ακυρωθεί υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχει ήδη διεκπεραιωθεί από την εταιρεία.

Δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας δεν υφίσταται πέραν των παραπάνω περιπτώσεων.

 

Έχετε υπόψη τα παρακάτω:

Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται στο Fourantzis.gr υπόκεινται σε σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο.

Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί κάποιο ελάττωμα κατά τον ποιοτικό έλεγχο στο προϊόν που επεστράφη, η εταιρεία οφείλει να επικοινωνήσει με τον καταναλωτή για την επίλυση του ζητήματος και διατηρεί το δικαίωμα να μη δεχθεί  την αλλαγή ή επιστροφή του εν λόγω προϊόντος. 

Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα και αυτοπροσώπως στο φυσικό μας κατάστημα. Θα είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε και από κοντά.

 

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ.

Εκτός από τα παραπάνω δικαιώματα, ο αγοραστής, σε περίπτωση προϊόντος που έχει ελάττωμα ή έλλειψη συμφωνημένης ιδιότητας, έχει και όλα τα δικαιώματα από τις υπάρχουσες διατάξεις και νόμους σχετικά με τη σύμβαση πώλησης και προστασίας του καταναλωτή. Ελαττωματικά προϊόντα θεωρούνται αυτά τα οποία παρουσιάζουν τη λεγόμενη εργοστασιακή αστοχία ή εργοστασιακό ελάττωμα και όχι αυτά τα προϊόντα που έχουν δεχθεί παραποίηση, μεταποίηση, ή προϊόντα έπειτα από πολύμηνη χρήση και κακή χρήση.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.

Στην περίπτωση που επιλέξετε να σας επιστραφούν τα χρήματα και δεν επιθυμείτε αντικατάσταση του προϊόντος, τότε θα σας επιστρέψουμε την αξία του προϊόντος και τυχόν επιπλέον χρεώσεις όπως "μεταφορικά έξοδα" και "αντικαταβολή" σε μέγιστο διάστημα 15 ημερών με τον τρόπο που επιθυμείτε.

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ.

Για την πραγματοποίηση της παραγγελίας στο Fourantzis.gr απαιτούνται:

- Η συμπλήρωση της ειδικής φόρμας με τα απαραίτητα στοιχεία για τη σύναψη της σύμβασης πώλησης.

- Η ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων της σύμβασης πώλησης και των όρων χρήσης, ιδίως τη συλλογή και όπου απαιτείται τη χρήση προσωπικών δεδομένων.

- Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε με τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας Fourantzis.gr μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να μην προβείτε σε παραγγελία.

 

 

Product added to wishlist


Για την διασφάλιση καλύτερης
εμπειρίας πλοήγησης,
η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.